Αθλητισμός|27.01.2024 20:15

Super League: Σε τροχιά πλέι οφ η Λαμία μετά τη σπουδαία νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού

Newsroom

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Λαμία στην έδρα του Παναιτωλικού κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς τον μεγάλο στόχο της εξάδας. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου νίκησε με 2-1 στο Αγρίνιο στην εναρκτήρια αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται πλέι οφ. Αντιθέτως, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

Στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Παναιτωλικού η Λαμία προηγήθηκε στο 11΄ με την κεφαλιά του Μάλτσι μετά από φάουλ του Καρλίτος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 23' καθώς άθελά του ο Καρέλης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο σίδερο. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τεράστια διπλή ευκαιρία και το οριζόντιο δοκάρι να σταματά αρχικά την κεφαλιά του Χουάνπι κι εν συνεχεία το πλασέ του Καρέλη.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (46'). Ο Μαυρίας εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή της Λαμίας και με βολέ πέτυχε το 1-1. Μάλιστα η ομάδα του Πετράκη θα μπορούσε να έχει κάνει την ολική ανατροπή στο 78' αλλά και πάλι το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Ζοάο Πέντρο.

Τελικά, τέσσερα λεπτά αργότερα (82') η Λαμία τιμώρησε την αστοχία των παικτών του Παναιτωλικού με τον Νούνιες να εκτελεί για το τελικό 1-2.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαυρίας (90΄+1 Μπακάκης), Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες (90΄+1 Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης (76΄ Ζοάο Πέδρο), Χουάνπι (65΄ Φρεντερίκο Ντουάρτε), Καρέλης, Σενγκέλια (65΄ Ντίας).

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης (73΄ Τόσιτς), Μάλτσι (90΄+1 Κορνέζος), Καρλίτος (80΄ Τσούκαλος), Μαρτίνεθ (73΄ Σίντκλεϊ).

Τα highlights

Λαμία ΠΑΕειδήσεις τώραΠαναιτωλικόςSuperLeague