Αθλητισμός|27.01.2024 22:15

Super League: Τρομερό ματς στις Σέρρες! Πήρε βαθμό στο 94' ο Βόλος απ' τον Πανσερραϊκό

Newsroom

Ισόπαλο 2-2 έληξε το καταπληκτικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Βόλο που έγινε στις Σέρρες για την 20ή αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο φινάλε ύστερα από πέντε σερί ήττες, ενώ η μακεδονική ομάδα έχασε την ευκαιρία να φτάσει στην τρίτη συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός ήταν πιο επιθετικός και είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έκανε την πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τους φιλοξενούμενους αντίθετα να σκοράρουν στην πρώτη τελική τους στο παιχνίδι, στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου!

Μεγάλες συγκινήσεις στις Σέρρες

Στο 45΄+2 ο Ασεχνούν έγραψε το 0-1 για τον Βόλο με εντυπωσιακό τελείωμα. Στο 48' ο Άλεξιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιέλη και ο Θυμιάνης ήταν εύστοχος για το 1-1. Οι γηπεδούχοι γρήγορα έκαναν την ολική ανατροπή (2-1) καθώς στο 59' από σέντρα του Στάικου, ο Δεληγιαννίδης σκόραρε με κεφαλιά.

Όλα έδειχναν ότι ο Πανσερραϊκός θα έπαιρνε το τρίποντο, όμως στο 90+2' ο Βόλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μύγα από τον Οικονόμου. Ο Γκαρθία ανέλαβε την εκτέλεσε και ήταν εύστοχος γράφοντας το τελικό 2-2 στο 90+4'.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90΄ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86΄ Μούργος), Ουάρντα (90΄ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46΄ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77΄ Οικονόμου).

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62΄ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46΄ Κόμπα), Τσοκάνης (74΄ Ντέλετιτς), Σιέλης (62΄ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Βόλος ΝΠΣSuperLeagueειδήσεις τώραΠανσερραϊκός