Αθλητισμός|27.01.2024 22:30

Super League: Πέρασε απ' την έδρα της Κηφισιάς ο Άρης με «χρυσό» γκολ του Φετφατζίδη

Newsroom

Το πρώτο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στη Super League μετά από 40 μήνες αποδείχθηκε χρυσό για τον Άρη που πέρασε νικηφόρα από την Καισαριανή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ουσία απέναντι στην Κηφισιά, που είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι επιτεύχθηκε νωρίς. Στο 16' ο Μενέντες έδωσε καταπληκτική πάσα στον Φετφατζίδη, ο οποίος τελείωσε ιδανικά τη φάση γράφοντας το τελικό 0-1 που κρατάει τους Κίτρινους σταθερά στην πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν, ως το τέλος του πρώτου μέρους, να ισοφαρίσουν είτε με το σουτ του Μπαρμπόσα (41’) είτε με σέντρα-σουτ του Μιλίσεβιτς (45’+2’. Και οι Κίτρινοι όμως είχαν τις φάσεις τους με κεφαλιά του Φαμπιάνο (40’) και το σόλο του Σουλεϊμάνοφ (45’).

Το δεύτερο ημίχρονο είχε δράση όχι όμως και γκολ. Οι παίκτες του Άρη διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους μέχρι τέλους και πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75’ Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90’ Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέη (54’ Οζέγκοβιτς).

Άρης: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Ρόουζ, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74’ Μάνου), Φετφατζίδης (56’ Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57’ Σαβέριο), Μενέντες (82’ Φεράρι), Ζαμόρα (74’ Μορόν).

Highlights

Αρηςειδήσεις τώραΚηφισιάSuperLeague