Αθλητισμός|27.01.2024 22:55

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ 3-5: Το Κίτρινο Υποβρύχιο «βύθισε» τους Καταλανούς - Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Τσάβι στο τέλος της σεζόν

Newsroom

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μπαρτσελόνα, η οποία βρέθηκε στο -10 από την προπορευόμενη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη βαριά ήττα της με 3-5 από τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας για τη La Liga. Λίγο πριν οι Μαδριλένοι δυσκολεύτηκαν αλλά νίκησαν με ανατροπή τη Λας Πάλμας εκτός έδρας (1-2).

Μετά τον αποκλεισμό στο Copa del Rey, οι η Μπαρτσελόνα έχασε ουσιαστικά τις ελπίδες της και για την κατάκτηση του τίτλου στη La Liga, την ώρα που η Τζιρόνα βρίσκεται στο -2 από τους Μαδριλένους.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο άνοιξε το σκορ με τον Ζεράρ Μορένο στο 41', ενώ στο β΄ μέρος, ο Ιλιάς Ακομάς νίκησε στο τετ α τετ τον πρώην συμπαίκτη του στη Μασία, Ινιάκι Πένια, για το 2-0 στο 54'. Η Μπαρτσελόνα έβγαλε τρομερή αντίδραση κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή. Σκόραρε τρία γκολ σε 11 λεπτά με Γκιουντογκάν (60'), Πέδρι (68') και αυτογκόλ του Μπαγί στο 71'.

Όμως, η Βιγιαρεάλ δεν είχε πει την τελευταία λέξη της. Στο 84' ο Γκονσάλο Γκέντες ισοφάρισε σε 3-3, στο 99' ο Σόρλοθ έγραψε το 3-4 και ο Μοράλες στο 90+12' διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Τσάβι

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα ο θρύλος και προπονητής της ομάδας Τσάβι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν. «Θα φύγω από τη Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο. Φτάσαμε σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φύγω. Μίλησα με τη διοίκηση σήμερα και θα φύγω στις 30 Ιουνίου» δήλωσε χαρακτηριστικά...

Ανατροπή η Ρεάλ στα Κανάρια Νησιά

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε στην έδρα της Λας Πάλμας αλλά τελικά επικράτησε με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουνιόθ στο 53ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των Μπλάνκος, οι οποίοι έκαναν την ανατροπή με τα γκολ των Βινίσιους Τζούνιορ (65') και Τσουαμενί (84').

Ρεαλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόναΛας ΠάλμαςΒιγιαρεάλLa Ligaειδήσεις τώρα