Αθλητισμός|28.01.2024 20:00

Super League: Νίκησε τον Ατρόμητο και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης

Newsroom

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες και παραμένει σταθερά στην έκτη θέση της Super League που οδηγεί στα πλέι οφ. Η αρκαδική ομάδα επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου στο Θ. Κολοκοτρώνης δείχνοντας ότι κινείται σε σταθερή πορεία. Η νίκη αυτή ήταν σημαντική και με δεδομένο ότι οι Αρκάδες άφησαν στο -6 την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 19' έπειτα από σέντρα του Καλτσά και τελείωμα του Κρέσπι (1-0). Ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 35' αλλά ο Βέργος σούταρε άουτ σε εκτέλεση πέναλτι. Κι αφού δεν ισοφάρισαν οι Περιστεριώτες, οι γηπεδούχοι σκόραραν για δεύτερη φορά. Στο 53', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιριτέλο γύρισε με το κεφάλι και ο Κρέσπι ξανά έστειλε την μπάα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση και μείωσε το σκορ στο 64' με αυτογκόλ του Πέπε Κάστανο, όμως ο εξαιρετικός Καλτσάς διαμόρφωσε στο 77' το τελικό 3-1 με καταπληκτικό σουτ.  Στο 81' ο Κούντε είχε δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Γραμματικάκη.

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74΄ Χουχούμης), Μουνάφο (83΄ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69΄ Βαλιέντε), Καλτσάς, Μπαρτόλο (69΄ Ζουγλής), Κρεσπί (83΄ Γκος), Μιριτέλο.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63΄ Ντιρκς), Ρομπάιγ (67΄ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (90΄+2 Βρακάς), Βέργος.

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueειδήσεις τώραΑτρόμητος