Αθλητισμός|28.01.2024 21:40

Έκανε τη δουλειά ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με Ντόη, Ναβάρο και Γιόβετιτς

Newsroom

Ο Ολυμπιακός έκανε τη... δουλειά στο Γ. Καραϊσκάκης καθώς επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί οι Πειραιώτες να έκαναν τα εύκολα δύσκολα και να αγχώθηκαν όμως στο τέλος πανηγύρισαν μια πολύτιμη νίκη που τους διατηρεί σε κοντινή απόσταση από τις πρώτες θέσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Άγιαξ της Ηπείρου, έδωσε μάχη αλλά έφυγε με άδεια χέρια και παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά...

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά τις σπατάλησαν όλες με αποτέλεσμα το 45λεπτο να λήξει δίχως γκολ. Τελικά η λύση στο γκολ ήρθε απ' τον Ντόη, ο οποίος με ένα μακρινό σουτ στο 57' έγραψε το 1-0. Η ομάδα του Καρβαλιάλ πήρε ψυχολογία και στο 59' βρήκε γκολ με τον Μασούρα που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το καλό διάστημα του Ολυμπιακού επιβραβεύτηκε με ένα δεύτερο τέρμα στο 66'. Ο Μασούρας έστρωσε για τον Ναβάρο, ο οποίος εκτέλεσε άψογα για το 2-0. Μολονότι φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι κλείδωσαν το τρίποντο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς με τον Κόντε να ευστοχεί σε πέναλτι στο 75' για το 2-1.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχασε τον έλεγχο του ματς κι αφού είχε ένα δοκάρι με τον Ναβάρο στο 88', έγραψε το τελικό 3-1 με ωραίο σουτ του Γιόβετιτς που σημάδεψε το δοκάρι και τα δίχτυα στο 90+3'.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (73΄ Καρβάλιο), Α. Όρτα (61΄ Τσικίνιο), Μασούρας, Φορτούνης, Ζ. Μάρτινς (73΄ Ποντένσε), Ναβάρο (90΄ Γιόβετιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Κιάκος (82΄ Τσαούσης), Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα (82΄ Έφορντ), Ροσέρο (63΄ Τούτου), Τζίμας, Μπάλαν (63΄ Κόντε).

SuperLeagueειδήσεις τώραΠΑΣ ΓιάννιναΟλυμπιακός