Αθλητισμός|30.01.2024 09:08

Συγκινητική κίνηση: Αθλητές της Κ15 του Πανιωνίου χάρισαν το κύπελλο που κέρδισαν στην αντίπαλη ομάδα

Newsroom

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο τέλος του μικρού τελικού τουρνουά ακαδημιών Κ15 Novus Cup όπου η ομάδα  Κ15 του Πανιωνίου νίκησε την Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας.

Οι νεαροί αθλητές, όταν διαιτητής σφύριξε το τέλος του νικηφόρου για την ομάδα του Πανιωνίου αγώνα με 1-0, έδωσαν τα μετάλλια και το κύπελλο που κατέκτησαν στην αντίπαλη ομάδα!

«Ο αθλητισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Η κίνηση αυτή προκάλεσε χαρά στην ομάδα του Π.Ο. Μαλακοπης Πυλαίας με τους αθλητές να εκφράζουν το ευχαριστώ με ένα μήνυμα στα social media: 

«Ο αθλητισμός σε όλο του μεγαλείο!!!Η Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, μετά την αναμέτρηση με την Κ15 του Π.Ο.ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ στον μικρο τελικό με τελικό σκορ 1-0 υπέρ τους,έδωσαν τα μετάλλια και το κύπελλο τους στην ομάδα μας και μέσα σε κλίμα άκρως αθλητικό και φίλαθλο μας αποχαιρέτησαν   .... Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις γεμάτοι υπέροχες εμπειρίες»

 

Συγχαρητήρια «στους αθλητές, τον προπονητή, τους συνεργάτες και όλα τα στελέχη της ομάδας μας, οι οποίοι εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο μας, και ανέδειξαν το μεγαλείο και τα ιδανικά που εκπροσωπεί ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. στα 133 χρόνια ζωής του» έδωσε και ο Πανιώνιος με δική του ανάρτηση στα social media.

ποδόσφαιροΠυλαίαΠανιώνιοςειδήσεις τώρα