Αθλητισμός|30.01.2024 09:46

ΑΕΚ: Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο - Ποιος θεωρείται ύποπτος

Newsroom

Σε σοκ βρίσκεται Μεξικό μετά την είδηση της δολοφονίας της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο. Μάλιστα, οι δράστες του εγκλήματος, τραυμάτισαν και τη μητέρα του. 

Πέθανε από ασφυξία

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη χώρα, η θεία του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ,  Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες, πέθανε από ασφυξία. Η υπόθεση έχει να κάνει με «κατάχρηση εμπιστοσύνης», υπογραμμίζοντας ότι ένας νοσοκόμος που είχε προσλάβει η οικογένεια είναι ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους.

Στα καλά νέα, η μητέρα του Πισάρο και ο θείος του, είναι αμφότεροι εκτός κινδύνου, παραμένοντας ωστόσο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Ήταν κατάχρηση εμπιστοσύνης από ένα άτομο που είχαν προσλάβει για να προσέχει έναν άρρωστο στο σπίτι. Αυτό ερευνάται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ταμουαλίπας.

«Θα μου λείψεις πολύ, αναπαύσου εν ειρήνη»

Ο 29χρονος άσος μεσοεπιθετικός της Ένωσης λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του τραγικού γεγονότος αποχαιρέτησε τη θεία του με ανάρτηση στα social media.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την αιματηρή επίθεση

Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και για τη σύλληψη των δραστών.

Τα θύματα εντόπισε η οικιακή βοηθός, η οποία ενημέρωσε τους συγγενείς ενώ η μητέρα του άσου της ΑΕΚ και ο θείος του μεαφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής. Η θεία του βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μάλιστα τυλιγμένη σε κουβέρτες.

Τα "κίνητρα" της επίθεσης ήταν η απαγωγή όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mediotiempo, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα του τραυματίστηκε από σφαίρες ενώ ο θείος του βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα.

ειδήσεις τώραδολοφονίαΑΕΚΜεξικό