Αθλητισμός|31.01.2024 09:12

Μεξικό: Συντετριμμένος ο άσος της ΑΕΚ, Πισάρο - Είπε το τελευταίο αντίο στη θεία του που δολοφονήθηκε από ληστές

Newsroom

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο άσος της ΑΕΚΡοδόλφο Πισάρο στην κηδεία της θείας του που δολοφονήθηκε από ληστές στο Μεξικό.

Ο Πισάρο πέταξε αμέσως μετά την τραγική είδηση και βρέθηκε στην πόλη Ταμπίκο στην περιοχή Ταμαουλίπας, για να συμπαρασταθεί στα αγαπημένα του πρόσωπα και να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του θεία.

Αμέσως μετά σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στο σημείο που θα γινόταν η ταφή, με τις αρχές να υποστηρίζουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη των υπεύθυνων αυτής της τραγωδίας. Η μητέρα του Πισάρο και ο θείος του, οι οποίοι χτυπήθηκαν επίσης από τους ληστές, είναι καλά σε σταθερή κατάσταση και παράλληλα η αστυνομία διεξάγη έρευνα για τις συνθήκες που έγινε η ληστεία, με μαρτυρίες από ανθρώπους της γύρω περιοχής.

Το χρονικό

Η επίθεση έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει τον θάνατο της θείας του Ροντόλφο Πισάρο.Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τη θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ νεκρή, ενώ η μητέρα του και ακόμη ένας άνδρας, κατά πάσα πιθανότητα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό, οι εκτελεστές σκότωσαν επί τόπου την θεία του άσου της Ένωσης, ενώ πυροβόλησαν δύο φορές τη μητέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Η μητέρα και ο θείος του Πισάρο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το τραγικό συμβάν.

ΜεξικόΑΕΚδολοφονίαειδήσεις τώρα