Αθλητισμός|31.03.2019 21:42

Super League: Με ανατροπή ο Ολυπιακός 2-1 τον Ατρόμητο

Newsroom

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κουλούρη (30'), που έφτασε τα 17 τέρματα στο πρωτάθλημα, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους Πειραιώτες. Ο Γκιγιέρμε στο 49' και ο Μπουχαλάκης στο 75' σκόραραν και «γύρισαν» το παιχνίδι. Πλέον ο Ατρόμητος ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Αρη και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το ματς ήταν εξαιρετικό με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω κι εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Δυο ομάδες που είναι καλά δουλεμένες από Μαρτίνς και Κάναντι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα κι αποζημίωσαν όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στο 2ο λεπτό ο Ουάρντα είχε ένα εξαιρετικό φάουλ που βρήκε στο δοκάρι του Σα, όμως στο 29ο λεπτό ο Ατρόμητος βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Γκιγιέρμε έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Μπρούνο έκανε το γύρισμα και από κοντά ο Κουλούρης έκανε το 0-1 για τον Ατρόμητο.

Στην έναρξη του β' μέρους ο Μαρτίνς έκανε δύο μαζεμένες αλλαγές, βάζοντας Χασάν και Ντίας αντί των Μασούρα και Γκερέρο. Στο 50ο λεπτό ο Φορτούνης με εξαιρετική κίνηση και μπαλιά βρήκε τον Γκιγιέρμε που με φοβερή κεφαλιά σκόραρε για το 1-1. Μετά το 1-1 ο Κάναντι τράβηξε πίσω τους Περιστεριώτες, θέλοντας να μην δεχθεί ένα γρήγορο δεύτερο τέρμα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να φτάσουν στην ανατροπή.

Στο 75ο λεπτό ο Ομάρ έδωσε την μπάλα στον Ποντένσε που σέντραρε για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος με... σεντερφορίσια κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προκαλώντας ντελίριο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 85' ο Ποντένσε είχε χαμένη φάση όπου θα μπορούσε να είχε κάνει το 3-1 ενώ στο 87' είχε ξανά χαμένη ευκαιρία. Προς το τέλος της αναμέτρησης ο Ατρόμητος έκανε δύο τελευταίες προσπάθειες για το 2-2 αλλά δεν απέδωσαν καρπούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπουχαλάκης, Φορτούνης (90+ λ.τρ. Καμαρά), Γκερέρο (46' Ζιλ Ντίας), Γκιγιέρμε, Ομάρ, Μασούρας (46' Χασάν), Μεριά, Κούτρης, Ποντένσε και Παπέ Σισέ 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Κιβρακίδης (77' Μανούσος), Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Ουάρντα (62' Καρασαλίδης), Ενσικουλού (82' Μούγιακιτς), Κουλούρης, Μπρούνο, Μάντσον και Ρισβάνης

Super League 1ΑτρόμητοςΟλυμπιακός