Αθλητισμός|02.02.2024 14:17

ΠΑΟΚ: Υπογράφουν και «δένουν» στην Τούμπα Τάισον και Μουργκ - Ακολουθεί το deal με Λουτσέσκου

Newsroom

Ακάθεκτος συνεχίζει τις στρατηγικές κινήσεις του σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία έναν κύκλο συζητήσεων για την ανανέωση του Τάισον και του Μουργκ. Σύμφωνα, με το SDNA, και οι δύο θα συνεχίσουν να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα και μετά το καλοκαίρι και μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους με τον Δικέφαλο. Ο Τάισον θα υπογράψει επέκταση συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο ενώ ο Αυστριακός για 2+1 χρόνια.

Ήταν ξεκάθαρη η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας και τους δύο ποδοσφαιριστές δεδομένης της προσφοράς τους στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος διάγει μία... τρελή σεζόν, αποδεικνύοντας και εντός των τεσσάρων γραμμών πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός ενώ ο Μουργκ μοιάζει ο άσος στο μανίκι του προπονητή του.

Πάντως, για την ιστορία, πληροφορίες θέλουν τους Θεσσαλονικείς να δίνουν κοντά στο εκατομμύριο για να επιτευχθεί η συμφωνία με τον Τάισον και 500.000 τον χρόνο στον Μουργκ.

Ακολουθεί το deal με Λουτσέσκου

Στη... σειρά μπαίνει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αν και η συμφωνία του ΠΑΟΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους είναι γνωστή και δεδομένη από τα Χριστούγεννα για τρία ακόμη χρόνια, μετά την ολοκλήρωση της υπάρχουσας συμφωνίας που λήγει το καλοκαίρι. Κοινώς... Λουτσέσκου μέχρι το 2027 στην Τούμπα.

Μέσα στην εβδομάδα εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος του deal με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ποδοσφαιρικό δημιούργημα του Δικεφάλου!

Ραζβάν ΛουτσέσκουΠΑΟΚειδήσεις τώραΤόμας Μουργκ