Αθλητισμός|03.02.2024 12:00

Εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης στην οικογένεια του Πισάρο της ΑΕΚ - Ταυτοποιήθηκε δράστης

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της άγριας επίθεσης σε βάρος της οικογένειας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ροδόλφο Πισάρο, κατά την οποία η θεία του έχασε τη ζωή της, ενώ και η μητέρα του τραυματίστηκε και πέρασε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Πολιτείας Tamaulipas του Μεξικό επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον δύο εγκληματίες συμμετείχαν στην επίθεση στην οικογένεια του αθλητή, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας της Πολιτείας επεσήμανε ότι ο ένας δράστης έχει ήδη ταυτοποιηθεί.

Αναμένεται το ένταλμα σύλληψης

Τις επόμενες ώρες οι Αρχές αναμένεται να διατάξουν ένταλμα σύλληψης στο πρόσωπό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης που ταυτοποιήθηκε είναι πρόσωπο που γνώριζε την οικογένεια.

Από ξυλοδαρμό ο θάνατος της θείας του

Ωστόσο, ο Εισαγγελέας διέψευσε την εκδοχή ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κατά την επίθεση στην οικογένεια του Μεξικανού ποδοσφαιριστή και ξεκαθάρισε ότι η θεία του πέθανε από ξυλοδαρμό. Προσδιόρισε ότι τα τραύματα της μητέρας του Ροντόλφο Πιζάρο και του κουνιάδου του προκλήθηκαν επίσης από χτυπήματα.

Ο ύποπτος

Η υπόθεση έχει να κάνει με «κατάχρηση εμπιστοσύνης», υπογραμμίζοντας ότι ένας νοσοκόμος που είχε προσλάβει η οικογένεια είναι ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους.

Στα καλά νέα, η μητέρα του Πισάρο και ο θείος του, είναι αμφότεροι εκτός κινδύνου, παραμένοντας ωστόσο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Ήταν κατάχρηση εμπιστοσύνης από ένα άτομο που είχαν προσλάβει για να προσέχει έναν άρρωστο στο σπίτι. Αυτό ερευνάται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ταμουαλίπας.

«Θα μου λείψεις πολύ, αναπαύσου εν ειρήνη»

Ο 29χρονος άσος μεσοεπιθετικός της Ένωσης λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του τραγικού γεγονότος αποχαιρέτησε τη θεία του με ανάρτηση στα social media.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την αιματηρή επίθεση

Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και για τη σύλληψη των δραστών.

Τα θύματα εντόπισε η οικιακή βοηθός, η οποία ενημέρωσε τους συγγενείς ενώ η μητέρα του άσου της ΑΕΚ και ο θείος του μεαφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής. Η θεία του βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μάλιστα τυλιγμένη σε κουβέρτες.

Τα "κίνητρα" της επίθεσης ήταν η απαγωγή όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mediotiempo, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα του τραυματίστηκε από σφαίρες ενώ ο θείος του βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα.

ειδήσεις τώραΑΕΚΜεξικόδολοφονία