Αθλητισμός|04.02.2024 18:30

Super League: Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς στην έδρα του ΟΦΗ με διπλό χτύπημα του Οζέγκοβιτς!

Newsroom

Με διπλό χτύπημα του Οζέγκοβιτς η Κηφισιά πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα του ΟΦΗ παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή στη Super League. Στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο, η ομάδα των Βορείων Προαστίων πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην κατηγορία βάζοντας παράλληλα σε περιπέτειες τους Κρητικούς που πλέον βρίσκονται στο -5 απ' τη ζώνη του υποβιβασμού!

Ο Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 64' έγραψε το 0-2 έπειτα από ασίστ του Μενέντες. Ο Σέρβος έφτασε τα εννέα γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα την ώρα που η Κηφισιά έχει πετύχει συνολικά τα 22! Ο ΟΦΗ που μείωσε με τον Αποστολάκη στο 71' δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει μολονότι πίεσε στο φινάλε και ηττήθηκε για τέταρτο σερί ματς.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (68΄ Νέιρα), Μπρεσάν (37΄ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Θοράρινσον, Μεγιάδο (53΄ Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53΄ Φελίπε), Τοράλ (46΄ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (+90΄ Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολία (+90΄ Κανατζίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77΄ Μποτία), Μπιφούμα (61΄ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄ Τετέη).

Τα highlights

SuperLeagueΟΦΗΚηφισιάειδήσεις τώρα