Αθλητισμός|04.02.2024 19:45

Αστεράτη ΑΕΚ με τεσσάρα στην OPAP Arena! Τρίτη σερί νίκη για την Ένωση

Newsroom

Επιβλητική ήταν η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 4-2 στην ΟPAP Arena. Οι Κιτρινόμαυροι πετούσαν φωτιές στην επίθεση καθώς όχι μόνο σκόραραν τέσσερις φορές αλλά δημιούργησαν και άλλες πολλές κλασικές ευκαιρίες για μια ευρύτερη επικράτηση.

Η Ένωση πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα έχοντας για άλλο ένα ματς ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον «καυτό» Πόνσε που σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική! Παράλληλα, ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στη δράση με γκολ, ενώ το ντεμπούτο του με την Ένωση πραγματοποίησε και ο Λιούμπιτσιτς.

Οι πρωταθλητές σκόραραν τρεις φορές σε διάστημα 18 λεπτών στο α' ημίχρονο, με δύο γκολ του Πόνσε στο 25' και το 26'. Αρχικά το πρώτο τέρμα χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Τζουκάνοβιτς, ο οποίος για κακή του τύχη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 43' για το 3-0! Βρήκε δίχτυα και ο Λιβάι στο 76΄, ενώ τα γκολ του Αστέρα σημείωσαν στο 45+2΄ με πέναλτι ο Μπαρτόλο και στο 89΄ με τον Μιριτέλο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Πινέδα (79΄ Γαλανόπουλος), Άμραμπατ (66΄ Φερνάντες), Ελίασον, Μάνταλος (79΄ Λιούμπιτσιτς), Τσούμπερ (72΄ Αραούχο), Πόνσε (66΄ Γκαρσία).

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Λύρατζης (50΄ Άλβαρες), Γκος (65΄ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι (79΄ Αλάγκμπε), Μπαρτόλο (46΄ Ζουγλής), Κρεσπί, Καλτσάς (65΄ Σίτο), Μιριτέλο.

Tα highlights

ειδήσεις τώραΑΕΚΑστέρας ΤρίποληςSuperLeague