Αθλητισμός|05.02.2024 19:43

Ολυμπιακός: Τέλος και ο Πέδρο Άλβες! Ανακοινώθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως νέος αθλητικός διευθυντής

Newsroom

Δύο μήνες μετά την πρόσληψή του ο Πορτογάλος Πέδρο Άλβες τελείωσε απ' τον Ολυμπιακό! Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και αφού το ρόστερ των Πειραιωτών... γέμισε με Πορτογάλους παίκτες (μόνο τον Ιανουάριο απέκτησε έξι!), ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού διευθυντή! Κι όπως ανακοινώθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων...

Ο Πορτογάλος, ο οποίος προσελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου, μαζί με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ προκειμένου να χτίσει από την αρχή το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, χωρίζει φιλικά με τους Πειραιώτες, όπως αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα Ο’Jogo. Παράλληλα με τον Άλβες αποχωρούν και οι συνεργάτες του...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της O' Jogo έπειτα από συνάντηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και τους Άλβες ελήφθη η απόφαση για το διαζύγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προέκυψαν σοβαρές διαφωνίες των δύο πλευρών. Σημειώνεται δε ότι ο Άλβες είχε αποχωρήσει από την Εστορίλ για τον ίδιο λόγο.

Ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με λιτό τρόπο από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Κοβάσεβιτς κατά το παρελθόν αγωνίστηκε 61 φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ κατέκτησε δύο νταμπλ το 2008 και το 2009. Το 2017 είχε αναλάβει τεχνικός σύμβουλος στους Ερυθρόλευκους. Αργότερα διατέλεσε αθλητικός διευθυντής στην εθνική Σερβίας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε τα εξής: «Έναρξη συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)».

ΟλυμπιακόςΝτάρκο Κοβάσεβιτςειδήσεις τώρα