Αθλητισμός|06.02.2024 14:54

ΠΑΟΚ: Ο Τόμας Μουργκ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο - Κάτοικος Τούμπας ως το 2026

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόμας Μουργκ, ο οποίος θα παραμένει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο 29χρονος Αυστριακός μέσος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) στα γραφεία του Δικεφάλου, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Προηγήθηκε η ανανέωση συμβολαίου του Τάισον, ακολούθησε το τυπικό σκέλος και για τον Μουργκ και έπεται η επικύρωση της συμφωνίας και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει προφορικά για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Μουργκ αποτελεί ένα απ' τα δυνατά χαρτιά του Λουτσέσκου στην εφετινή πορεία του ΠΑΟΚ καθώς η παρουσία του είναι καταλυτική σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας. Έχει οχτώ γκολ σε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μουργκ, τουλάχιστον μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ήρθε στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2020. Βρήκε ρόλο, προσέφερε, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Το καλοκαίρι του 2023 έκανε το δικό του restart. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος μίλησε με τον προπονητή, έμεινε υγιής, δούλεψε σκληρά κι είναι πλέον ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Αυστριακός μετράει μέχρι σήμερα 110 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 18 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Παίκτης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία και προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Τόμας Μουργκ θα είναι μαζί μας τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026!».

ΠΑΟΚειδήσεις τώρα