Αθλητισμός|07.02.2024 09:47

Σε αγωνιστική κρίση οι Μιλγουόκι Μπακς μετά την αλλαγή προπονητή - Παλεύει μόνος ο Αντετοκούνμπο

Newsroom

Η αλλαγή προπονητή δεν έχει επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους Μιλγουόκι Μπακς. Η απόλυση του Έντριαν Γκρίφιν και η πρόσληψη του Ντοκ Ρίβερς, επί του παρόντος, μάλλον έχει επηρρεάσει την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που διανύει μια περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ κάνει ό,τι μπορεί αλλά είναι απελπιστικά μόνος τις τελευταίες ημέρες καθώς το Μιλγουόκι έχει υποστεί πέντε ήττες σε επτά αγώνες μετά την αλλαγή προπονητή. Τα ξημερώματα τα Ελάφια έχασαν και από τους Φοίνιξ Σανς με 114-106 με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην τέταρτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 33-18. Οι Σέλτικς βρίσκονται στην κορυφή με 38-12.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκινητικός για ακόμα μια φορά αλλά δεν είχε βοήθειες. Ο Λίλαρντ και ο Λόπες ήταν τραυματίες, ο Μίντλετον τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε κι έτσι έμεινε να παλεύει μόνος ο Giannis. Πέτυχε 34 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, ενώ είχε και έξι ασίστ αλλά οι Σανς... έκαψαν τους Μπακς με τον Μπούκερ να σκοράρει 32, τον Ντουράντ να έχει 28 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Μπιλ 25 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα highlights του Αντετοκούνμπο

Φοίνιξ ΣανςΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΚέβιν ΝτουράντNBAειδήσεις τώρα