Αθλητισμός|07.02.2024 21:31

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στη Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα!

Newsroom

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στα ιταλικά γήπεδα! Ο έμπειρος Έλληνας στόπερ ενέδωσε στο πρέσινγκ της Σαλερνιτάνα και συμφώνησε να κάνει το come back στη Serie A.

Η ομάδα απ' το Σαλέρνο δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Και προκειμένου να ενισχυθεί στα μετόπισθεν κατόρθωσε να πείσει τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης εφόσον ο σύλλογος παραμείνει στην κατηγορία.

Δεύτερος Έλληνας μετά τον Πασαλίδη

Μάλιστα στο πλευρό του θα έχει έναν ακόμα Έλληνα καθώς προ ημερών η Σαλερνιτάνα απέκτησε απ' τον ΟΦΗ και τον 27χρονο Τριαντάφυλλο Πασαλίδη. Ο Μανωλάς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (8/2) και ακολούθως θα παρουσιαστεί επίσημα από την νέα του ομάδα.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έκανε σημαντική καριέρα στη Serie A κυρίως με τη φανέλα της Ρόμα, όπου έπαιξε για μια πενταετία αλλά και της Νάπολι για τρία χρόνια. Στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό δίχως να μακροημερεύσει, ενώ έκανε ένα πέρασμα και απ' τα Εμιράτα για λογαριασμό της Σαρζά.

Κώστας ΜανωλάςSerie Aειδήσεις τώρα