Αθλητισμός|08.02.2024 19:00

Παρελθόν και επίσημα απ' τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ - Την επόμενη εβδομάδα έρχεται ο Μεντιλίμπαρ!

Newsroom

Τελείωσε και τυπικά η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Οι Πειραιώτες πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε άλλη μια αλλαγή προπονητή στη διάρκεια της σεζόν, αφού το πρωτάθλημα άρχισε με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το διαζύγιο μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψη του 58χρονου Πορτογάλου προπονητή. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Ντεμπούτο στην Τούμπα ο Μεντιλίμπαρ

Η αποχώρηση Καρβαλιάλ ανοίγει τον δρόμο για την πρόσληψη του Βάσκου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο Μοντιλίμπαρ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Ως εκ τούτου, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, όχι μόνο θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν θα κάνει το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό ματς απέναντι στη Φερεντσβάρος μεσοβδόμαδα ή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραΧοσέ Λουίς ΜεντιλίμπαρΚάρλος Καρβαλιάλ