Αθλητισμός|09.02.2024 14:19

Σε αποχή απ' την προπόνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη λόγω οφειλομένων - Διαψεύδει η ΠΑΕ

Newsroom

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη απείχαν απ' την προπόνηση της Πέμπτης (8/2) καθώς υπάρχουν οφειλές της διοίκησης Καρυπίδη απέναντί τους.

Όπως αποκάλυψε το «dikisports», οι παίκτες των Κιτρίνων δεν πήραν μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους. Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια από τις δυσκολότερες στιγμές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια.

Οι παίκτες θέλοντας να στείλουν μήνυμα προς τη διοίκηση πήραν την απόφαση να μην γυμναστούν παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα αλλά και λίγες ημέρες πριν από τον κρίσιμο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.

Ωστόσο την Παρασκευή (9/2) επιστρέφουν στις στις προπονήσεις καθώς η διοίκηση δεσμεύτηκε να επιλύσει τις οικονομικές εκκρεμότητες στις αρχές της ερχόμεμενης εβδομάδας καθώς στο ταμείο του συλλόγου θα εκταμιευτούν χρήματα από τα ποσοστά για το στοίχημα που έχουν λαμβάνειν όλες οι ΠΑΕ της Super League.

«Δεν ισχύουν»

Πάντως η ΠΑΕ Άρης έδωσε τη δική της διάσταση για το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι οι παίκτες του Άρη έκαναν αποχή λόγω οφειλών. Οι Κίτρινοι αναφέρουν ότι το χτεσινό (8/2) πρόγραμμα είχε αποθεραπεία, γυμναστήριο και βάρη, ενώ σήμερα (9/2) οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στο γήπεδο. «Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε γυμναστήριο, βάρη, αποθεραπεία και σήμερα κανονικά προπόνηση. Τα όσα γράφονται οτι δεν βγήκαν χθες για προπόνηση δεν ισχύουν. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στους στόχους«, σημειώνουν από την ΠΑΕ.

αποχήειδήσεις τώραΑρης