Αθλητισμός|09.02.2024 17:19

Έπεσαν οι υπογραφές: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μένει στον ΠΑΟΚ για άλλα 3 χρόνια

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια με κάθε επισημότητα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου.

Λιγότερο από μία ώρα η συνάντηση

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διήρκησε κάτι λιγότερο από μία ώρα, καθώς όλα είχαν μπει στον δρόμο τους πολύ πριν από τη σημερινή ημέρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι μέχρι και το φινάλε της σεζόν του 2027.

Λουτσέσκου: Ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά από αυτή την εξέλιξη θα γίνει εκτός των άλλων ο μακροβιότερος τεχνικός της ιστορίας του Δικεφάλου. Ο Λουτσέσκου αμέσως μετά τις υπογραφές αποχώρησε χαμογελαστός από τα γραφεία μαζί με τους ατζέντηδές του, Δημήτρη Καρύδα και Γιώργο Φούγια.

Καιρό πριν η συμφωνία με Σαββίδη

Εξάλλου, τα πάντα μεταξύ του Ρουμάνου τεχνικού και του Ιβάν Σαββίδη ήταν συμφωνημένα εδώ και αρκετό καιρό απλώς σήμερα έκλεισε και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Με τον τρόπο αυτό ο ΠΑΟΚ έκλεισε όλα τα ανοικτά μέτωπά του και άπαντες πλέον επικεντρώνονται στους αγωνιστικούς στόχους της σεζόν αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

 

In Razvan we trust

Αναλυτικά τα όσα σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς για την ανανέωση Λουτσέσκου: «Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία. Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ.

Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

In Razvan we trust… ».

ειδήσεις τώραΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκουυπογραφές