Αθλητισμός|10.02.2024 19:24

Ξέσπασε στον ΟΦΗ με 4άρα ο Ολυμπιακός πριν από τα κρίσιμα ματς με Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ - Στο Καραϊσκάκη ο Μεντιλίμπαρ

Newsroom

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα απ' τον Παναθηναϊκό και την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ ξεσπώντας στον ΟΦΗ. Οι Ερυθρόλευκοι έχοντας για υπηρεσιακό κόουτς τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο επικράτησαν με 4-0 της κρητικής ομάδας και πάνε με θετική ψυχολογία σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο δέκα ημερών με δύο σημαντικά ευρωπαϊκά ματς απέναντι στη Φερεντσβάρος για το Conference League (15 και 22/2) αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/2).

Στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης βρέθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο (10/2) και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της νέας του ομάδας, την οποία θα αναλάβει από την Κυριακή (11/2).

Το παιχνίδι κρίθηκε προτού συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο καθώς γρήγορα-γρήγορα ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ. Στο 6' ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπάουμαν και πλάσαρε σε κενή εστία και στο 10' ο Ελ Κααμπί επωφελήθηκε απ' την αδυναμία των αμυντικών του ΟΦΗ για να απομακρύνουν και πέτυχε το 2-0. 

Σαν σε προπόνηση ο Ολυμπιακός σκόραρε για τρίτη φορά στο 33' έπειτα από νέο λάθος της άμυνας του ΟΦΗ. Ο Ποντένσε πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Μπάουμαν για το 3-0. Οι Πειραιώτες είχαν και δοκάρι στο 39' με τον Κάρμο, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε στο 58' με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ο Φορτούνης. Ο ΟΦΗ είχε ένα δοκάρι με τον Μπάκιτς στο 79'.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (72' Ιμπόρα), Τσικίνιο, Φορτούνης (62' Καμπράλ), Μασούρας (76' Ναβάρο), Ποντένσε (46' Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (62' Γιόβετιτς).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (49' Θοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγέγος (46' Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81' Ριέρα), Αποστολάκης (62' Χιμένεθ), Ισέκα (62' Λουίζ Φελίπε).

ειδήσεις τώραSuperLeagueΟΦΗΟλυμπιακός