Αθλητισμός|10.02.2024 21:51

Super League: Πολύτιμη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρόμητου με Καρέλη και δέκα παίκτες απ' το 30'!

Newsroom

Μια πολύτιμη νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League. Η ομάδα του Αγρινίου, παραμονές του ιστορικού ημιτελικού με τον Άρη στο Κύπελλο (Τρίτη 13/2), επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου εντός έδρας και άφησε πίσω της στη βαθμολογία τον Βόλο και την Κηφισιά, όπως βεβαίως και τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος παρέμεινε κολλημένος στους 23 βαθμούς γνωρίζοντας την ήττα για τέταρτη σερί αγωνιστική!

Το γκολ του Καρέλη

Ο Παναιτωλικός επικράτησε χάρη σε γκολ του Καρέλη στο 24'. Ωστόσο στο 30' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οικονόμου με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Η ευκαιρία της χρονιάς

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει τόσο στο 45΄+2 με φάουλ του Έντερ και στο 45΄+4 με τον Αντζιέλσκι, όσο και στο 51' με κεφαλιά του τελευταίου, που σταμάτησε στον Στεργιάκη και στο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει αλλά έδινε χώρους και στο 71΄ ο Τσιντώτας απέτρεψε το 2-0 αποκρούοντας τετ α τετ με τον Λιάβα, ενώ στο 82΄ απέτρεψε γκολ του Χουάνπι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων απείλησε ξανά στο 86΄ με την κεφαλιά του Έντερ να καταλήγει άουτ.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

Highlights

ειδήσεις τώραΑτρόμητοςSuperLeagueΠαναιτωλικός