Αθλητισμός|11.02.2024 18:00

Super League: Ο Βόλος άντεξε στην πίεση της Κηφισιάς παίζοντας με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο

Newsroom

Ο Βόλος άντεξε στην πίεση της Κηφισιάς και απέσπασε πολύτιμο βαθμό στην Καισαριανή κρατώντας στο -1 και στην προτελευταία θέση την ομάδα των βορείων προαστίων. Μολονότι έμεινε με δέκα παίκτες απ' το 45' οι Θεσσαλοί έμειναν όρθιοι κρατώντας το παιχνίδι στο 0-0. Αντιθέτως η Κηφισιά μολονότι είχε την υπεροχή δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της πρόσφερε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Η Κηφισιά είχε σπουδαία ευκαιρία με το ξεκίνημα του ματς αλλά το σουτ του Μενέντες τράνταξε το δοκάρι του Βόλου, που απάντησε στο 23' με τρομερή ευκαιρία του Κόμπα, που νικήθηκε απ' τον Αναγνωστόπουλο.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 45' με την αποβολή του Ασλανίδη (με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Μολονότι όμως ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο απειλήθηκε ελάχιστα απ' τους γηπεδούχους, που είχαν την μπάλα στα πόδια τους, πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ.

Στο 13' της αναμέτρησης υπήρξε ένταση στο γήπεδο. Ο Αχιλλέας Μπέος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονταν στην κερκίδα λέγοντας ότι υπήρχαν περισσότερα από δέκα σύμφωνα με όσα ορίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης. Ο Μπέος τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα απ' τον διαιτητή και αποβλήθηκε, ενώ ζητούσε να εμφανιστεί ο αστυνομικός διευθυντής αλλά και να επέμβει ο εισαγγελέας.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς (83' Γιόβανσιτς), Σολόα (67' Σναϊντερλέν), Τεϊσέιρα, Κανατζίγια, Μενέντες, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (67' Ιλιεφ), Τετέι.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45' Ράτσιτς), Μπαριέντος (53' Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53' Τρουιγέ), Κόμπα, Ασέχνουν (89' Μωραΐτης) Γκαρσία.

Βόλος ΝΠΣΚηφισιάειδήσεις τώραSuperLeague