Αθλητισμός|11.02.2024 21:27

Premier League: Εξάσφαιρη η Άρσεναλ διέλυσε τη Γουέστ Χαμ, πέρασε απ' την έδρα της Άστον Βίλα η Μάν. Γιουνάιτεντ

Newsroom

Η Αρσεναλ επέστρεψε δυναμικά στις καλές εμφανίσεις καθώς μετά τη σπουδαία νίκη επί της Λίβερπουλ, ήταν καταπληκτική απέναντι και στη Γουέστ Χαμ την οποία διέλυσε στο London Stadium με 0-6 για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα ήταν καταιγιστική, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες του Ντέβιντ Μόγες και «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο οπότε και και προηγήθηκε με 4-0 πετυχαίνοντας τρία γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά! Μάλιστα αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων αποχώρησαν μαζικά από τις κερκίδες στο ημίχρονο, μην αντέχοντας να δουν τη συνέχεια της αναμέτρησης, και... είχαν δίκιο, αφού τα Σφυριά δέχτηκαν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη, σε μια ταπεινωτική ημέρα για την ιστορία τους.

Οι Κανονιέρηδες που είχαν για σκόρερ τους Σαλίμπα (32'), Σάκα (41' πέν., 63'), Γκάμπριελ (44'), Τροσάρ (45+') και Ράις (65'), πλησίασαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ.

Λίγο αργότερα, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έδωσε για μια ακόμη φορά τη λύση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με δικό του γκολ της χάρισε τη σπουδαία νίκη μέσα στο «Βίλα Παρκ» επί της Αστον Βίλα με 2-1 κρατώντας την ζωντανή στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χόιλουντ (17'). Στη συνέχεια η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντάγκλας Λουίζ στο 67ο λεπτό. Στο 73' ο Ερικ Τεν Χαγκ έριξε στη μάχη τον ΜακΤόμινεϊ και ο Σκωτσέζος μέσος έκανε πάλι τη δουλειά καθώς με κεφαλιά στο 86ο λεπτό χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του, φθάνοντας τα επτά γκολ τη φετινή σεζόν!

Premier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντειδήσεις τώραΑρσεναλΓουέστ ΧαμΆστον Βίλα