Αθλητισμός|01.04.2019 16:34

Οι Ολυμπιονίκες πέταξαν χαρταετούς στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Κώστας Ασημακόπουλος

Η ελίτ του ελληνικού αθλητισμού, Oλυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις συγκεντρώθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, και συμβολικά πέταξαν χαρταετούς σηματοδοτώντας και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση του χρόνου μέχρι τη διοργάνωση του World Outdoor Gymnastics Gala (WOGG), που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου.

Στο ιστορικό στάδιο οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές από την ενόργανη, τη ρυθμικής και το τραμπολίνο, μαζί με 20 Olympians από 20 διαφορετικές χώρες θα αντιμετωπίσουν τον τέλειο ψηφιακό τους εαυτό. Θα ανταγωνιστούν δηλαδή την προβολή του τέλειου προγράμματος που έχουν επιλέξει.

«Το «kite event» ήταν ένας προπομπός για το WOGG. Στις 7 Ιουλίου όσοι βρεθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν Ολυμπιονίκες και κορυφαίους αθλητές από 20 χώρες, καθώς και τους Έλληνες πρωταθλητές μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, που μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βλάση Μάρα ήταν στην ομάδα η οποία κατάφερε να πετάξει τον χαρταετό της ψηλότερα από τους άλλους.

Για τη διοργάνωση της 7ης Ιουλίου, ήδη, έχουν δηλώσει συμμετοχή κορυφαίοι αθλητές όλοι Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

ολυμπιονίκηςWOGGρυθμιική γυμναστικήΣπορ