Αθλητισμός|01.04.2019 18:43

Basket League: Σοβαρός Ολυμπιακός στο Ρέθυμνο, «μήνυμα» στον Σπανούλη

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και δεν άφησε το Ρέθυμνο να αντιδράσει, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστικής της Basket League, νίκησε στην Κρήτη με 92-58 στέλνοντας την τοπική ομάδα ακόμα πιο κοντά στην Α2 και πάει χωρίς... αναταράξεις στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague. 

Εκεί, θέλει πρώτα να μάθει τις ήττες της Ζάλγκιρις και του Μιλάνο και μετά να νικήσει και αυτός στο ΣΕΦ την Νταρουσάφακα για να προκριθεί στα πλέι οφ. Στον δικό του αγώνα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Γιάνις Στρέλνιεκς και να συμπληρωθεί 12άδα.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με δέκα παίκτες, αφού και οι έφηβοι Κολοβέρος και Ζευγαράς έμειναν στην Αθήνα επειδή υπάρχει σημαντικός αγώνας του εφηβικού. 

Το πρωί, ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε επέμβαση στον περονιαίο τένοντα, θα επιστρέψει στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και το μήνυμα για ταχεία ανάρρωση «Όλα πήγαν καλά και σύντομα ο αρχηγός θα είναι και πάλι δυνατός! Περαστικά Βασίλη Σπανούλη!»» που έστειλε η ΚΑΕ, ερμηνεύτηκε από πολλούς ως η... ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας τους για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Ο αγώνας είχε κριθεί από το πρώτο δεκάλεπτο κιόλας, στην λήξη του οποίου ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 16-6 και πρώτος σκόρερ ήταν ο Λεντέι με 22 πόντους.

ΡέθυμνοBasket LeagueΟλυμπιακόςμπάσκετ