Αθλητισμός|13.02.2024 21:58

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Άρη επί του Παναιτωλικού με κεφαλιά... πύραυλο του Βέλεθ

Newsroom

Ένα γκολ του Φρανκ Βέλεθ στο 64' χάρισε στον Άρη μια πολύτιμη νίκη επί του Παναιτωλικού δίνοντάς του προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κίτρινοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και επικράτησαν 1-0 στο Αγρίνιο γεγονός που τους φέρνει σε θέση οδηγού ενόψει της ρεβάνς που  θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 6 Μαρτίου (19.00). Γέμισε κόσμο το γήπεδο του Παναιτωλικού στο πρώτο ματς που άνοιξαν οι θύρες μετά το δίμηνο λουκέτο που έβαλε η κυβέρνηση...

Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να βγάζει άγχος μέσα στο γήπεδο. Μετά το πρώτο, αναγνωριστικό τέταρτο, οι γηπεδούχοι απείλησαν με Σενγκέλια (15’), Πέδρο Σίλβα Τορεχόν (17’) και Χουάνπι (21’, 27’). Ο Άρης βελτιώθηκε μετά το ημίωρο και είχε δυο καλές στιγμές με Μπράμπετς (31') και Σαβέριο (40').

Στο β' ημίχρονο ο Άρης απείλησε με Μπράμπετς (48') και Σουλεϊμάνοφ (50') και ο Παναιτωλικός με Χατζηθεοδωρίδη (53’) και Ζοάο Πέδρο (61’). Τελικά το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε στο 64' με κεφαλιά του Βέλεθ έπειτα από σέντρα του Μανού Γκαρθία. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε, ο Άρης αμύνθηκε αποτελεσματικά και το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς (83’ Μαυρίας), Λιάβας, Χουάνπι (77’ Πέρεζ), Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης (71’ Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (71’ Λομονάκο), Πέδρο (77’ Καρέλης).

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Βερστράτε (90’ Ντουκουρέ), Νταρίντα (90’ Φετφατζίδης), Μάνου Γκαρθία (70’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (54’ Ζαμόρα), Μορόν (90’ Ανσαριφάρντ).

Highlights

ειδήσεις τώραΚύπελλο ΕλλάδαςΠαναιτωλικόςΑρης