Αθλητισμός|01.04.2019 21:04

Superleague: Τα «μωρά» του Δώνη επέστρεψαν - Ανετη νίκη για Παναθηναϊκό

Newsroom

Επειτα από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και αφού μεσολάβησε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διεκόπη στο 0-1, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Superleague. Τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη αφυπνίστηκαν και απέναντι στον Απόλλωνα έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο έμπειρος προπονητής χρησιμοποίησε ως βασικό τον Αποστολάκη και ως αλλαγή τον Αρμενάκα στο ντεμπούτο τους στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στην αρχική ενδεκάδα έπαιξαν και οι Κότσαρης, Δώνης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης και Καμπετσής.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Χατζηθεοδωρίδη στο 19', ενώ διεύρυνε το προβάδισμά του (0-2) με τέρμα του Καμπετσή στο 49'. Ο Απόλλων, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 54' λόγω αποβολής του Μπεντινέλι, μείωσε στο 73' με κεφαλιά του Βαφέα.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» διαμόρφωσαν το τελικό 1-3 χάρη σε ένα θαυμάσιο γκολ που πέτυχε ο Μακέντα στο 79'.

Απόλλων: Αστράς, Ναδάλες, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Γαρουφαλιάς (62’ Ελ Χέλβε), Γκίνο (80’ Ρώσση), Κοντοές (57’ Ντούρσο), Μπεντινέλι, Αγροδήμος, Βάρκας.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αποστολάκης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος,Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Στάικος (85’ Χατζηγιοβάννης), Καμπετσής (83’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης (76’ Αρμενάκας), Μακέντα.

ποδόσφαιροΑπόλλων ΣμύρνηςΠαναθηναϊκόςSuperLeague