Αθλητισμός|15.02.2024 18:52

Το πήρε απόφαση και το ανακοίνωσε ο Κιλιάν Μπαπέ: Ενημέρωσε την Παρί ότι φεύγει το καλοκαίρι!

Newsroom

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν όπως αποκάλυψε το Athletic.

O Γάλλος σούπερ σταρ, ο οποίος κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του τους τελευταίους μήνες, άνοιξε το πρώτο φύλλο της αποχώρησης απ' τον γαλλικό σύλλογο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί ότι μετά το τέλος του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Παρί. Απομένει βεβαίως να ανοίξει και το δεύτερο χαρτί του που είναι εκείνο με την ομάδα που θα επιλέξει.

Ήδη, υπάρχει έντονη φημολογία, δίχως όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα, ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ λήγει το καλοκαίρι. Μάλιστα υπάρχει και η επιλογή μονομερούς ανανέωσης από τον 25χρονο άσο για μία επιπλέον σεζόν, κάτι όμως που δεν θα πράξει. Ούτως ή άλλως απέρριψε όλες τις προτάσεις ανανέωσης που του κατέθεσε το προηγούμενο διάστημα η Παρί.

Επιβεβαίωσε η Παρί

Λίγη ώρα αργότερα το επερχόμενο διαζύγιο επιβεβαίωσε και η Παρί καθώς σε διάφορα διεθνή ΜΜΕ δημοσιεύτηκε το εξής σχόλιο από πλευράς γαλλικής ομάδας: «Ο σύλλογος επιβεβαιώνει ότι ο Κιλιάν έχει κοινοποιήσει την απόφασή του να φύγει από την Παρί στο τέλος της σεζόν 2024».

Παρί Σεν ΖερμένΝασέρ Αλ ΚελαϊφίΚιλιάν Μπαπέειδήσεις τώρα