Αθλητισμός|17.02.2024 19:50

Πέμπτη στον κόσμο η Εθνική πόλο ανδρών - Επικράτησε 15-11 της Σερβίας

Newsroom

Πέμπτη στον κόσμο τερμάτισε η Εθνική πόλο ανδρών. Η Ελλάδα επικράτησε 15-11 της Σερβίας σε ματς κατάταξης και αποχαιρετά αξιοπρεπώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Βεβαίως ο στόχος του μεταλλίου δεν επιτεύχθηκε, όμως το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου έδειξε ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σημείωσε την πέμπτη νίκη του σε έξι αγώνες στη διοργάνωση, αλλά τα εφιαλτικά τελευταία 2,5 λεπτά του προημιτελικού με την Ιταλία στέρησε τη δυνατότητα για να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο.

Σε ένα χαλαρό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, η ελληνική ομάδα, παρότι παρατάχθηκε χωρίς δύο βασικά στελέχη (Φουντούλη και Σκουμπάκη), εμφανίστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη και δεν άργησε να πάρει τα «ηνία». Ο Γκιουβέτσης και ο Κάκαρης ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας σκοράροντας από τρία γκολ.

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 2, Παπανικολάου

Σερβία: Φιλίποβιτς, Μάντιτς 2, Στρ. Ράσοβιτς 1, Ραντζέλοβιτς 1, Π. Γιάκσιτς 1, Βούτσινιτς 1, Ντράσοβιτς 3, Ν. Γιάκσιτς, Ούμποβιτς 2, Λούκιτς, Β. Ράσοβιτς, Μίτροβιτς, Λάζιτς

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού ΣτίβουΕθνική Πόλοεθνική ΕλλάδαςΕθνική ομάδαΕθνική Σερβίαςειδήσεις τώρα