Αθλητισμός|17.02.2024 21:42

Super League: Ο Άρης πέρασε νικηφόρα απ' το Περιστέρι με γκολ του Μορόν και του Νταρίντα

Newsroom

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα του Ατρόμητου και παγιώθηκε στην πέμπτη θέση της Super League. Με γκολ του Μορόν και του Νταρίντα στο ξεκίνημα του α' ημιχρόνου και στο τελείωμα του 90λεπτου, οι Κίτρινοι επικράτησαν 2-0 στο Περιστέρι.

Ο Άρης απείλησε στο 16' με φάουλ του Μορόν και στο 22' με ψηλοκρεμαστό του Μανού Γκαρθία, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε με φάση του Αντζιέλσκι στο 29'. Ο διαιτητής Τσέτσιλας κλήθηκε απ' τον VAR στο 31' να δει μια φάση για χέρι του Κουέν με αποτέλεσμα να καταλογίσει πέναλτι. Ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος στο 33' δίνοντας το προβάδισμα στον Άρη με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση αλλά ο Άρης διαχειρίστηκε έξυπνα το προβάδισμα που είχε. Μάλιστα στο 94' κλείδωσε το τρίποντο για τους Κίτρινους. Ο Σαμόρα σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Νταρίντα, που πήρε το ριμπάουντ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Καμαρά, Ρομπάιγ (73' Γιουμπιτάνα), Κούεν (84' Βέργος), Κούντε, Έρλινγκμαρκ (56' Βαλένσια), Αντζιέλσκι.

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Ρόουζ, Φεράρι, Βέλεθ (84' Ντουκουρέ), Νταρίντα, Γκαρθία (63' Βερστράτε), Μπένετ (46' Σαβέριο), Σουλεϊμάνοφ (84' Σαμόρα), Μορόν (70' Ανσαριφάρντ).

ειδήσεις τώραSuperLeagueΑτρόμητοςΑρης