Αθλητισμός|17.02.2024 23:10

Αλαφούζος: «Ανίκανο το υπουργείο Αθλητισμού, κάκιστη διαιτησία, ντροπή να υπάρχουν ομάδες με θυγατρικές»

Newsroom

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του ισόπαλου (2-2) αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, χαρακτήρισε ανίκανο το υπουργείο Αθλητισμού για τα μέτρα που λαμβάνει, ενώ τόνισε πως «ομάδες στην Ελλάδα έχουν θυγατρικές»!

Οι δηλώσεις Αλαφούζου

Mε δηλώσεις του στην Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θέλω να διαμαρτυρηθώ και για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, να έχει επιτυχία και κόσμο, πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες, διαιτησίες περίεργες, οι διαιτητές φοβούνται. Υπάρχουν διαιτητές που φοβούνται».

Και πρόσθεσε: «Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν ότι παίρνουμε πέναλτι. Σήμερα εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι, δόθηκαν αστείες καθυστερήσεις. Το λέω και για την ΚΕΔ και για όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Έχουμε και τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης κερασάκι στην τούρτα. Ένα άχρηστο υπουργείο που δεν ξέρει το αριστερό χέρι τι κάνει το δεξί. Δεν πάει καλά η κατάσταση δυστυχώς».

Παναθηναϊκόςειδήσεις τώραSuperLeagueυφυπουργείο ΑθλητισμούΓιάννης Αλαφούζοςδιαιτησία