Αθλητισμός|20.02.2024 22:00

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Πανέτοιμοι για την κρίσιμη ρεβάνς εν αναμονή της απόφασης για Μπακασέτα και Τάισον

Newsroom

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πράσινοι φιλοξενούν τους Ασπρόμαυρους στη Λεωφόρο το απόγευμα της Τετάρτης (21/2, 19.00) σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά αποτελεί τελικό και για τις δυο ομάδες. Το Τριφύλλι προέρχεται από την γκέλα με τη Λαμία, ο Δικέφαλος από τη βαριά ήττα απ' τον Ολυμπιακό. Εύλογα λοιπόν αμφότεροι ψάχνουν αντίδραση για να φτάσουν στην πρόκριση...

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση των Πράσινων πριν από τον δεύτερο, μεγάλο ημιτελικό έδωσε κι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Φατίχ Τερίμ, ευχήθηκε καλή επιτυχία σ’ όλους και ήθελε με την παρουσία του να στείλει ένα μήνυμα ακόμη μεγαλύτερης συσπείρωσης πριν από ένα απ’ τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς θέλει να περιμένει πρώτα την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ στην έφεση που κατέθεσε η ομάδα του για να μειωθεί σε μία αγωνιστική η τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα.

Η έφεση του Παναθηναϊκού (όπως κι αυτή του ΠΑΟΚ για τον Τάισον, που αποβλήθηκε μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας) θα εξεταστεί στις 10:00 της Τετάρτης (21/2), εννέα ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ραντεβού το πρωί του αγώνα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου ο Τερίμ θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρουμπέν (τρεις κίτρινες) και τους «λαβωμένους» Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Στον αντίποδα, επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας ο Φώτης Ιωαννίδης. Το πρόγραμμα της Τρίτης (20/2) περιελάμβανε προθέρμανση, fun game και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό ακολούθησε ο Τζούριτσιτς.

Με Τάισον στην Αθήνα

Στον ΠΑΟΚ, η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία.Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του για το κρίσιμο παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. Ο Τάισον συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ταξίδεψε στην Αθήνα και περιμένει την απόφαση της Εφέσεων.

Ο Ρουμάνος κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ και Τσιγγάρας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςΚύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚ