Αθλητισμός|22.02.2024 14:35

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό - Οπαδοί της Φερεντσβάρος έκαναν «πάρτι» με πυροτεχνήματα τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο των Πειραιωτών

Newsroom

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (22/2, 22.00, Cosmote Sport 2) τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη με στόχο την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Οι Πειραιώτες δίνουν έναν απ' τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς σε μια σεζόν με προβλήματα και αρνητικά αποτελέσματα, που είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή δύο προπονητών. Πλέον έχουν την ευκαιρία για κάτι καλό σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ήδη με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Γ. Καραϊσκάκης βάζοντας βάσεις πρόκρισης. Και τώρα θέλουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά δίχως περιπέτειες στην Groupama Arena, που θα είναι «καυτή» και εχθρική προς τον Ολυμπιακό.

Δυνατή έδρα

Η ουγγρική ομάδα παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας όπως καταδεικνύουν και οι τέσσερις νίκες και οι δύο ισοπαλίες που έχει εφέτος στα Κύπελλα Ευρώπης. Παράλληλα, έχει ανακοινωθεί sold out καθώς υπάρχει μεγάλη προσμονή στις τάξεις των οπαδών της ομάδας γι' αυτή την αναμέτρηση.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Φερεντσβάρος θέλοντας να κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή και την προετοιμασία των Πειραιωτών, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τους κρατήσουν ξύπνιους κατά τη διάρκεια της νύχτας! Περίπου στις 3 τα ξημερώματα οι φίλοι της ουγγρικής ομάδας έστησαν... πάρτι με πυροτεχνήματα έξω απ' το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού θέλοντας να ξυπνήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Πάντως και οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 1.200 οπαδούς τους που ταξίδεψαν στην ουγγρική πρωτεύουσα για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε σύνθημα νίκης και πρόκρισης επιστρέφοντας στην πόλη όπου τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη! Ο Βάσκος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Κίνι βρίσκεται στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι πιθανές ενδεκάδες

  • Φερεντσβάρος: Ντίμπουζ, Γουίγκο, Μαέ, Σισέ, Ραμίρες, Μάκρετσκις, Μαϊγκά, Ζαχάριασεν, Μαρκίνιος, Αμπού Φανί, Βάρκας.
  • Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.
ειδήσεις τώραEuropa Conference LeagueΟλυμπιακόςΦερεντσβάρος