Αθλητισμός|22.02.2024 16:30

Πήρε εξιτήριο ο Μπάμπα - Το πρώτο του μήνυμα και οι ευχαριστίες στον κόσμο και στον Βαγιαννίδη

Newsroom

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Ραχμάν Μπάμπα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό σε σύγκρουση με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης (22/2).

Ο Γκανέζος μπακ, ο οποίος διακομίστηκε για εξετάσεις και διανυκτέρευσε προληπτικά σε νοσοκομείο της Αθήνας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καλά γεγονός που έφερε χαμόγελα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και συνολικά στον κόσμο του αθλητισμού που πάγωσε κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του.

Μολονότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ο Μπάμπα θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο εξετάσεων καθώς δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα, ενώ θα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση το προσεχές διάστημα για προληπτικούς λόγους. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα γίνει σταδιακά και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα. Το σημαντικότερο όλων είναι πως είναι καλά στην υγεία του.

Το μήνυμα του Μπάμπα

Το τόνισε και ο ίδιος στο πρώτο μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στα social media. Ο 30χρονος αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε καθώς και τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού για το ενδιαφέρον που έδειξε.

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω».

ΠΑΟΚΑμπντούλ Μπαμπά Ραχμάνειδήσεις τώρα