Αθλητισμός|23.02.2024 18:41

Στην Τόπολα ο αγώνας Μακάμπι - Ολυμπιακός για τους «16» - Πιθανότατα σε άδειες κερκίδες

Newsroom

Στη Σερβία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός προκειμένου να αγωνιστεί στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους «16» του Conference League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου στις 22:00 στην πόλη της Σερβίας, την οποία θα χρησιμοποιήσει ως έδρα η ισραηλινή ομάδα, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην εμπόλεμη λωρίδα της Γάζας.

Στο ίδιο γήπεδο, η Μακάμπι έπαιξε και τα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια της. Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους για λόγους ασφαλείας, όπως έχει αποφασίσει η σερβική κυβέρνηση.


Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά το συγκεκριμένο γήπεδο καθώς θα παίξει για δεύτερη φορά εκεί φέτος, αφού σ' αυτό είχε αντιμετωπίσει την Μπάτσκα Τόπολα, στη φάση των ομίλων του Europa League, όπου είχε έρθει ισόπαλος 2-2.

ΠΑΟΚ: Ορίστηκαν οι ώρες των αγώνων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

«Κλείδωσαν» και οι εναπομείναντες λεπτομέρειες αναφορικά με τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα, γνωστές έγιναν οι ώρες διεξαγωγής των δύο αναμετρήσεων, με το πρώτο παιχνίδι, που θα γίνει στην Κροατία στις 7 Μαρτίου, να ξεκινά στις 22:00.

Από την άλλη, η σέντρα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στις 19:45.

Europa Conference LeagueΜακάμπι Τελ Αβίβειδήσεις τώραΠΑΟΚΟλυμπιακός