Αθλητισμός|06.11.2018 16:16
Με Μαουρίσιο και Πασχαλάκη στην Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ
Αντώνης ΤσακαλέαςΟ Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης με προορισμό τη Βουδαπέστη τον Ζοσέ Μαουρίσιο, απόφαση που πάρθηκε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης.
Ο 30χρονος μέσος προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και έκανε τον Ρουμάνο τεχνικό του «Δικεφάλου του Βορρά» να τον επιλέξει, όπως και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, και συγκεκριμένα από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας , Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε