Αθλητισμός|24.02.2024 21:45

Super League: Κόλλησαν στο μηδέν ο Πανσερραϊκός με τον Ατρόμητο

Newsroom

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά καμία δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να μείνουν στον... άσο σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Οι Σερραίοι και οι Περιστεριώτες παρέμειναν ισόβαθμοί στους 24 βαθμούς και βρίσκονται στο +8 απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 26΄ ο Ουάρντα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα σε εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 38΄ ο Χατζηστραβός πλάσαρε ψηλά άουτ από τα όριο της μεγάλης περιοχής.

Στο 51΄ η ομάδα του Γκαρσία απείλησε με τον Στάικο, που βρήκε χώρο για να σουτάρει από μακριά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν για πρώτη φορά μόλις στο 63ο λεπτό, οπότε Κούεν σούταρε και ο Χόβαν απέκρουσε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούντε προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, τον οποίο υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 78΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Έντερ έστειλε την μπάλα με σουτ στην αγκαλιά του Χόβαν στο 86΄ ο Γούλερι πρόλαβε την έξοδο του Τσιντώτα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Ντανκερλούι, Στάικος (84΄ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (84΄ Σοφιανός), Τόμας (64΄ Γούλερι), Ουάρντα, Άλεξιτς.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριτζόνσον (60΄ Έντερ), Κούντε, Κούεν (73΄ Βρακάς), Ρομπάιγ (60΄ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (73΄ Βέργος).

ειδήσεις τώραSuperLeagueΠανσερραϊκόςΑτρόμητος