Αθλητισμός|24.02.2024 22:11

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ - Επιβεβαιώνει η Ενωση

Newsroom

Ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε πως ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ γι' αυτό και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ένωση.

Ο 54χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για τις ελλείψεις της ομάδας του και αναφερθείς στον 29χρονο μεσοεπιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, είπε ότι «ο Τσιλούλης ενημέρωσε χθες ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ και για αυτό δεν ήταν διαθέσιμος».

Ο Τσιλούλης, ο οποίος σκόραρε το 2-2 στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μετρά πέντε γκολ και μία ασίστ σε 22 συμμετοχές με τη Λαμία στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Στο παρελθόν έπαιξε, μεταξύ άλλων, σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Σμύρνης, Απόλλωνα Λάρισας και Αναγέννηση Καρδίτσας και πλέον προετοιμάζεται για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

ΑΕΚ: «Μιλάμε απ' τον Ιανουάριο»

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. «Ο Τσιλούλης είναι ένας παίκτης που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μας», ανέφεραν αρχικά οι Κιτρινόμαυροι συμπληρώνοντας ότι «από τον Ιανουάριο ενημερώσαμε ως οφείλαμε τη Λαμία ότι θα ανοίγαμε συζητήσεις για ενδεχόμενη συμφωνία μαζί του και από τον Ιανουάριο έχουμε φθάσει σε μία κατ' αρχήν προφορική συμφωνία με τον παίκτη».

Καταλήγοντας η ΑΕΚ διευκρίνιζε ότι «μιλάμε από τον περασμένο Ιανουάριο μαζί του, χρονικά δεν έχει συμβεί τίποτα αυτές τις ημέρες».