Αθλητισμός|25.02.2024 18:45

Super League: Εφτάψυχος ο ΟΦΗ στα Γιάννενα με διπλό χτύπημα του Μπάκιτς

Newsroom

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 2-0 του ΟΦΗ στο ημίχρονο, είχε μεγάλη ευκαιρία για ένα πολύτιμο τρίποντο αλλά οι Κρητικοί έκαναν μεγάλο come back και με πρωταγωνιστή τον Μπάκιτς που πέτυχε δύο γκολ, έφτασαν στην ισοφάριση (2-2) παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στους Ζωσιμάδες.

Για την ομάδα του Ηρακλείου ήταν το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο, ενώ οι Ηπειρώτες δεν κατόρθωσαν να δώσουν συνέχεια με ένα δεύτερο τρίποντο μετά την εκτός έδρας επικράτηση με τον Βόλο.

Το 2-0 έγινε 2-2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε το παιχνίδι ιδανικά καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τον Ροσέρο έπειτα από ωραία ενέργεια του Τούτου. Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία, συνέχισαν να πιέζουν και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών σκόραραν για δεύτερη φορά! Ο Ροσέρο σέντραρε από δεξιά και ο Κόντε με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

Μολονότι το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο για τον ΟΦΗ, οι Κρητικοί δεν τα παράτησαν και με τις αλλαγές του Δέλλα να βοηθούν, άρχισε η αντεπίθεση. Στο 68' ο Μπάκιτς άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Φελίπε και με σουτ έξω απ' την περιοχή μείωσε σε 2-1. 

Η ολική επιστροφή του ΟΦΗ στο ματς επιτεύχθηκε στο 83' με κερδισμένο πέναλτι σε χέρι του Μπάλαν από γύρισμα του Μπάκιτς, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος για το τελικό 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Κιάκος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Σόρια, Τζίνο, Λιάσος (87' Μπαπτίστ), Ριένστρα (78' Καραχάλιος), Ροσέρο (87' Ντεμίρ), Τούτου (92' Ροσάλες), Κόντε (77' Μπάλαν).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης (46' Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγος (62' Μεγιάδο), Μπακού, Ριέρα (Λουίζ Φελίπε), Τοράλ (69' Νέιρα), Ισέκα (62' Μοσκέρα).

ΟΦΗSuperLeagueΠΑΣ Γιάννιναειδήσεις τώρα