Αθλητισμός|25.02.2024 21:40

Super League: Ο Άρης λύγισε τον Βόλο με Μορόν και Ανσαριφάρντ και κλείδωσε την 5η θέση

Newsroom

Ο Άρης ήταν σοβαρός και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 2-0 επί του Βόλου στο Κλ. Βικελίδης κλειδώνοντας την πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο της Super League. Mε γκολ του αρχισκόρερ Μορόν και του Ανσαριφάρντ, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τους Κίτρινους, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες. Ο Χρήστος Κόντης στον ντεμπούτο του με τη θεσσαλική ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Γκολ, ευκαιρίες και δοκάρια

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος, οι ενέργειες του Γκαρθία και οι συνεργασίες του με τον Μορόν ήταν... όαση. Ο πρώην φορ της Μπέτις απέτυχε στο 11’ με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Κόβατς, ενώ στο 33’ ο τερματοφύλακας του Βόλου σταμάτησε και το σουτ του  Νταρίντα. Στο 44’ ο Μορόν είχε δοκάρι αλλά στις κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα 

Οι παίκτες του Κόντη μπήκαν πιο επιθετικά στο δεύτερο 45λεπτο αλλά γκολ δεν βρήκαν. Αντιθέτως, ο Άρης που είχε ευκαιρίες κι ένα δοκάρι στο 74' με τον Ζαμόρα, εν τέλει έφτασε στο 2-0. Στο 88' ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Άλχο και βρήκε στόχο για πρώτη φορά με τα Κίτρινα.

Άρης: Κουέστα, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία (70’ Τζούρασεκ), Σαβέριο (70’ Ζαμόρα), Μπράμπετς, Νταρίντα (89’ Φετφατζίδης), Οντουμπάτζο, Βέλεθ (81’ Εμβοντό), Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ), Ρόουζ, Σουλεϊμάνοφ.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (63’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουιγέ (63’ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (76’ Ολιβέρα), Γκαρσία (76’ Μωραϊτης).

Βόλος ΝΠΣΑρηςSuperLeagueειδήσεις τώρα