Αθλητισμός
|
26.02.2024 17:34
Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 200.000 ευρώ επέβαλε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές για τις γκέλες με Λαμία και Κηφισιά
NewsroomΟι δύο γκέλες του Παναθηναϊκού απέναντι σε Λαμία και Κηφισιά για το πρωτάθλημα προκάλεσαν την αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ. Ο Γιάννης Αλαφούζος λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πριμ για την πρόκριση στον τελικό, επέβαλε πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ στους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασαν στα δύο τελευταία παιχνίδια για τη Super League.
Το πρωτάθλημα αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τους Πράσινους που έχασαν τέσσερις πολύτιμους βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα έδιναν έξι πόντους στην ομάδα. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας και την ΑΕΚ.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο