Αθλητισμός|03.04.2019 11:25

«Διαστημικό» το ανακαινισμένο Σαντιάγο Μπερναμπέου (vid)

Newsroom

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε την επίσημη παρουσίαση των σχεδίων για το ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και η εικόνα ενός εκ των ιστορικότερων γηπέδων στον πλανήτη είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν καθώς φειδωλός στα σχόλιά του λέγοντας ότι «το νέο Μπερναμπέου θα είναι το κορυφαίο γήπεδο στον πλανήτη». Κάτι άλλωστε που ταιριάζει στην εμβέλεια και στο brand name της «Βασίλισσας».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πανίσχυρος παράγοντας των Μερένχες την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της υπόθεσης με την υπογραφή των οικονομικών συμφωνιών, ενώ ήδη το ολοκληρωμένο έχει παρουσιαστεί και εγκριθεί απ' όλους τους αρμόδιους φορείς.

«Τα έργα θα ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο, με άνεση, με ασφάλεια, με την καλύτερη τεχνολογία και θα αποτελεί πηγή εσόδων για τον σύλλογο» είπε ο Πέρεθ, ενώ η δήμαρχος Μαδρίτης, Μανουέλα Καρμένα τόνισε ότι «τα πάντα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τα πάρκα και του κήπους που θα υπάρχουν, θα είναι πληρωμένα από τη Ρεάλ».

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ το κόστος του έργου θα φτάσει τα 575.000.000 ευρώ και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 42 μηνών από την έναρξή τους.

Δείτε το εντυπωσιακό video από το νέο γήπεδο-στολίδι της Ρεάλ Μαδρίτης:

 

γήπεδοΡεαλ ΜαδρίτηςΣαντιαγο Μπερναμπέου