Αθλητισμός|27.02.2024 22:29

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Εκόνγκ - Ξεκινάει άμεσα η αποθεραπεία του

Newsroom

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Τροστ Εκόνγκ την Τρίτη 27/2/24 προκειμένου να ξεπεραστεί ο τραυματισμός που αποκόμισε στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση τρίτου βαθμού και η μοναδική λύση για την αποκατάστασή του ήταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται περίπου στους τρεις μήνες, με τον ίδιο να ξεκινάει τον μακρύ δρόμο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ο Τροστ Εκόνγκ ηγήθηκε της Νιγηρίας στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Λίγο μετά την επέμβαση ο αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας και άσος του ΠΑΟΚ πόσταρε μια φωτογραφία.

 

Το μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ

Προηγουμένως, ο Εκόνγκ σε μήνυμά του προς τους φίλους του ΠΑΟΚ έγραψε: «Οπως όλοι ξέρετε, τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Αφρικής. Δυστυχώς, ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ό,τι είχε φανεί αρχικά. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ολοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί έχοντας πόνους, είτε για την ομάδα τους είτε για τη χώρα τους. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Κατάφερα να αγωνιστώ στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Αφρικής και ήθελα να συνεχίσω να κάνω το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βοηθήσω ώστε να διεκδικήσουμε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά από συμβουλές που δέχθηκα, η καλύτερη απόφαση για μένα ήταν να υποβληθώ σε επέμβαση. Είμαι συγκεντρωμένος στο να επιστρέψω καλύτερος από πριν. Πάμε ΠΑΟΚ!».

ΠΑΟΚειδήσεις τώρα