Ισοπεδωτικοί οι Μιλγουόκι Μπακς με σούπερ σταρ τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ!
NewsroomΟι Μιλγουόκι Μπακς ξεμπλόκαραν έπειτα από ένα κακό διάστημα και πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους στο NBA με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι... σβηστά ο πρώτος σκόρερ του αγώνα!
Τα Ελάφια πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση ισοπεδώνοντας τους Σάρλοτ Χόρνετς με διαφορά 38 πόντων (123-85) με τον Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 24 πόντους και να έχει 8 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής. Σπουδαίο ματς έκανε και ο Λίλαρντ ο οποίος άγγιξε το triple double με 23 πόντους 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ακολούθησε ο Πόρτις με 21 πόντους.
Για τους Χόρνετς ο Μπρίτζες με τον Μαν είχαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα, αλλά δε μπόρεσαν να αποτρέψουν τη συντριβή. Έτσι οι Μπακς έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και το 38-21, ενώ οι Χόρνετς έπεσαν στο 15-43.
Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης
Οι Μπακς με τις τρεις σερί νίκες και τις πέντε επικρατήσεις στα τελευταία επτά ματς, δείχνουν ότι αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους υπό τις οδηγίες του Ντοκ Ρίβερς και προσπαθούν να ανέβουν στη δεύτερη θέση της Ανατολής, όπου φαίνεται ότι η πρωτιά είναι καπαρωμένοι απ' τους εξαιρετικούς Μπόστον Σέλτικς.
Μπακς: Κράουντερ 10, Γ. Αντετοκούνμπο 24, Λόπεζ, Λίλαρντ 23, Μπίσλι 6, Γκαλινάρι 8, Πόρτις 21, Μπότσαμπ 7, Λίβινγκστον, Θ. Αντετοκούνμπο, Μπέβερλι 7, Κόνατον 9, Γκριν 8.
Χόρνετς: Μίλερ 14, Μάρτιν 2, Μπρίτζες 17, Ρίτσαρντς 6, Μαν 16, Γουίλιαμς 4, Θορ, Μπέρτανς 12, Μπόλντεν, Κάρι 8, Μίτσιτς 2, ΜακΓκόουενς 4
- Ο Καράογλου άναψε φωτιές, η ανανέωση με γνώριμο όνομα και... τι συμβαίνει με τον Λαζόπουλο
- Σήμερα η 24ωρη εκπαιδευτική απεργία: Σκηνές στο Σύνταγμα για τα ενοίκια και το κόστος σπουδών
- Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και premium πινακίδες με το ...αζημίωτο
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πώς η Άγκυρα κέρδισε το «στοίχημα» της Βεγγάζης – Τα επόμενα βήματα της Αθήνας