Αθλητισμός|28.02.2024 16:59

Χορταστικό 3-3 στην Τρίπολη με κερδισμένη τη Λαμία! Χρυσός βαθμός για την Κηφισιά, οριστικά εκτός πλέι οφ ο Αστέρας

Newsroom

Έπειτα από ένα τρομερό παιχνίδι με έξι γκολ, αμέτρητες φάσεις, ανατροπές και αγωνία μέχρι τέλους ο Αστέρας Τρίπολης και η Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 για την 25η αγωνιστική της Super League. Κι αν για την ομάδα των βορείων προαστίων αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχτεί χρυσός στη μάχη για την παραμονή, δεν ισχύει το ίδιο και για τους Αρκάδες, οι οποίοι έχασαν οριστικά κάθε ελπίδα για είσοδο στα πλέι οφ. Η Λαμία εξασφάλισε και μαθηματικά για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι στο 13' σε ανατροπή του Κρισιούμα απ' τον Τσιφτσή και ο Οζέγκοβιτς ευστόχησε για το 0-1. Ο Αστέρας πίεσε ασφυκτικά στη συνέχεια και ισοφάρισε στο 32' με κεφαλιά του Μιριτέλο. Η απάντηση της Κηφισιάς ήταν άμεση καθώς στο 36' ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ο Γιόβαντσιτς από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας αφυπνίστηκε ξανά και με ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο πέτυχε δύο γκολ κάνοντας την ολική ανατροπή. Στο 40' ο Μιριτέλο πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Γιαμπλόνσκι με δεύτερη κεφαλιά έγραψε το 2-2, ενώ σε ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 45+3' ο Μπαρτόλο έβγαλε στο τετ α τετ τον Κρέσπι, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα για το 3-2.

Η Κηφισιά δεν τα παράτησε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 73' με σουτ του Βαφέα. Το γκολ αρχικά δεν μέτρησε για οφσάιντ αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR, το τέρμα μέτρησε.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (78' Άλβαρες), Γκος (46' Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (78' Σουρλής), Καλτσάς (67' Παλάσιος), Μπαρτόλο, Κρεσπί (78' Μάντζης), Μιριτέλο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (69' Σπίνος), Τεϊσέιρα, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς (46' Σολόα), Κρισιούμα, Μενέντες, Κλωναρίδης, Οζέγκοβιτς (90' Παρράς).

ειδήσεις τώραSuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςΚηφισιά