Αθλητισμός|28.02.2024 17:10

Super League: Ανατροπή και νίκη επιβίωσης για τον Βόλο που νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1!

Newsroom

Ο Βόλος έδειξε σφυγμό, έκανε μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 3-1. Οι Θεσσαλοί κέρδισαν για πρώτη φορά εντός έδρας στη διάρκεια του 2024 και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στη Super League. Ήταν η πρώτη νίκη με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο, ενώ αντιθέτως, ο ΟΦΗ ηττήθηκε για πρώτη φορά με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 13' με υπέροχο σουτ του Λάρσον. Ωστόσο, ο Βόλος έβγαλε αντίδραση και στο 31' έφτασε στην ισοφάριση έπειτα από ενέργεια του Ντε Καμπς, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα προσέκρουσε και στο κεφάλι του Βούρου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Βόλος έκανε την ολική ανατροπή στο 61' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν και ωραία κεφαλιά του Σιέλη, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1. Η θεσσαλική ομάδα σκόραρε για τρίτη φορά στο 70' με πανέμορφη ατομική προσπάθεια του Μπερτόλιο, ο οποίος έγραψε το 3-1.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (65' Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (46' Μπερτόλιο), Κόμπα (93' Ολιβέρα), Ασεχνούν (82' Μωραΐτης), Γκαρσία.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Λουκάο, Βούρος, Αμπάντα, Μεγιάδο (73' Αποστολάκης), Γκλάζερ (67' Γκαγέγκος), Μπακού, Νέιρα, Ριέρα (67' Μοσκέρα), Φελίπε (73' Ισέκα).

ΟΦΗΒόλος ΝΠΣειδήσεις τώραSuperLeague