Αθλητισμός|03.04.2019 00:00

Premier League: Οι «λύκοι» έφαγαν ξανά τη Γιουνάιτεντ

Newsroom

Κακό μπελά έχει βρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς. Η κατά τα άλλα ανανεωμένη ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ υπέστη δεύτερη ήττα (2-1) από τους «λύκους» σε διάστημα 15 ημερών καθώς στις 16 Μαρτίου είχε αποκλειστεί και από το Κύπελλο Αγγλίας χάνοντας με το ίδιο σκορ.

Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 13' με γκολ του ΜακΤόμινεϊ. Ωστόσο στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά: Στο 25' κακή συνεργασία του Ντε Χέα με τον Φρεντ έδωσε την ευκαιρία στον Ζότα να ισοφαρίσει, στο 56' αποβλήθηκε ο Γιανγκ με απευθείας κόκκινη, ενώ το... δράμα για τη Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε με αυτογκόλ του Σμόλινγκ στο 77'.

Η Μάντσεστερ έμεινε στους 61 βαθμούς και υποχώρησε στην πέμπτη θέση της Premier League, όπου δίνει μάχη με την Αρσεναλ (63), την Τότεναμ (61) και την Τσέλσι (60) για δύο θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γουότφορντ σάρωσε με 4-1 τη Φούλαμ (23’ Ντουκουρέ, 63’ Χιούζ, 69’ Ντίνι, 75’ Κίκο - 33’ Μπάμπελ). Μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου σφράγισε τον υποβιβασμό της και μαθηματικά στην Championship.

ΑγγλίαΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier Leagueποδόσφαιρο