Αθλητισμός|01.03.2024 23:37
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Έβδομη στον τελικό του ύψους η Τατιάνα Γκούσιν
NewsroomΤην έβδομη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη κατέλαβε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ύψους Τατιάνα Γκούσιν.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άρχισε τον αγώνα της από το αρχικό ύψος (1,84μ) για το οποίο χρειάστηκε δύο προσπάθειες. Στη συνέχεια ανέβηκε στο 1,88μ. το οποίο πέρασε με την πρώτη μπαίνοντας στην κορυφαία οχτάδα.
Ο πήχης ανέβηκε στο 1,92μ. κι εκεί η Γκούσιν θα μπορούσε να το περάσει στο δεύτερο άλμα της που ήταν εξαιρετικό. Δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην έβδομη θέση βάζοντας πλέον πλήρη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Παρίσι.
Διαβάστε ακόμη
- Τι δείχνει η διασπορά για την οσμή αερίου στην Αττική - Ο χάρτης με τις «ύποπτες» περιοχές
- «Θα δεχτούν σφαλιάρα»: Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός για το βίντεο της ντροπής με τους ακτιβιστές του Flotilla
- Στη σκιά του Ελ Νίνιο: Τα 4 πράγματα που μας έμαθαν παλαιότερες επελάσεις του φαινομένου
- Βρήκαν «σωσία» του Τραμπ στο Μπαγκλαντές: Το βουβάλι που κάνει θραύση - «Του μοιάζει πολύ»